بسم الله الرحمن الرحیم
 
نگارش 1 | رمضان 1430

 

صفحه اصلی | کتاب ها | موضوع هامولفین | قرآن کریم  
 
 
 موقعیت فعلی: کتابخانه > مطالعه کتاب اسلام همان اسلام است,   مناسب چاپ   خروجی Word ( برگشت به لیست  )
 
 

بخش های کتاب

     01 -
     02 -
     03 -
     04 -
     05 -
     06 -
     07 -
     08 -
     09 -
     10 -
     11 -
     12 -
     13 -
     14 -
     15 -
     16 -
     17 -
     18 -
     19 -
     20 -
     21 -
     22 -
     23 -
     24 -
     25 -
     26 -
     27 -
     28 -
     29 -
     30 -
     31 -
     32 -
     33 -
     34 -
     35 -
     36 -
     37 -
     38 -
     39 -
     40 -
     41 -
     42 -
     43 -
     44 -
     45 -
     46 -
     47 -
     48 -
     49 -
     50 -
     fehrest - فهرست مطالب
 

 

 
 

آزادي‏هاي جامعة مسلمان

در باب آزادي‏هاي اسلامي نيز, مسلمانان همين وضعيّت  را داشتند يعني در هر شهر و يا كشور اسلامي كه وارد مي‏شدند در همة زمينه‏ها به جز محرمات, كه تعداد آن‏ها بسيار اندك بود, آزادي كامل داشتند. به طوري كه قرآن كريم نيز به اين مسئله اشاره نموده مي‏فرمايد: (الذين يتبعون الرسول النبّي الأمّى الذى يجدونه مكتوباً عندهم فى التوراية و الإنجيل يأمرهم بالمعروف و ينهيهم عن المنكر, و يحل لهم الطيبات و يحرّم عليهم الخبائث و يضع عنهم اصرهم و الأغلال التى كانت عليهم)1و مراد از إصرا در آيه شريفه همان بار سنگيني است كه فرد به سبب عادات و آداب و رسومِ نادرستِ رايج در جامعه متحمل مي‏شود. همين طور كه مراد از أغلال همان قوانين دست و پاگيري است كه انسان را در بند كرده و او را از رهايي, آزادي و پيشرفت باز مي‏دارد.

آري, مسلمانان در زمينه‏هايي همچون امتِ واحده, اخوّت ديني و آزادي‏هاي اسلامي, بر اساس دستورات اسلام عمل مي‏نمودند؛ اما امروزه مي‏بينم به طور كامل بر خلاف گذشته عمل مي‏كنند. از اين‏رو به جاي اين‏كه امتي واحده باشند, ملت‏هايي از هم گسسته‏‏اند و به جاي اين‏كه همچون برادراني به همياري يكديگر بشتابند,  چونان دشمنانِ خوني يكديگرند و قوانين خود نوشته, دست و پايشان را بسته و مانع آزادي‏شان شده و به دنبال آن كارها, دشوار و پيچيده گشته است و به اجازة دولت و پرداخت هزينه و ماليات و هزار و يك چيز ديگر از اين قبيل بستگي دارد. تا جائي‏كه بيشتر آزادي‏ها مانند آزادي كار و سفر, آزادي انديشه و قلم, آزادي بيان و عقيده  و ديگر آزادي‏هاي اسلامي از مسلمانان گرفته شده است.

1. كساني كه  از اين فرستاده, پيامبر درس نخوانده‏اي كه نام او را در نزد خود, در تورات و انجيل نوشته مي‏يابند پيروي مي‏كنند؛ همان پيامبري كه آنان را به كار پسنديده فرمان مي‏دهد, و از كار ناپسند باز مي‏دارد, و براي آنان چيزهاي پاكيزه را حلال و چيزهاي  ناپاك را حرام مي‏گرداند, و از دوش آنان قيد و بندهايي را كه بر ايشان  بوده است بر مي‏دارد.... . سوره اعراف, آية 157.
 
 

کلیه حقوق این سایت محفوظ می باشد.

طراحی و پیاده سازی: GoogleA4.com | میزبانی: DrHost.ir

انهار بانک احادیث انهار توضیح المسائل مراجع استفتائات مراجع رساله آموزشی مراجع درباره انهار زندگینامه تالیفات عربی تالیفات فارسی گالری تصاویر تماس با ما جمادی الثانی رجب شعبان رمضان شوال ذی القعده ذی الحجة محرم صفر ربیع الثانی ربیع الاول جمادی الاول نماز بعثت محرم اعتکاف مولود کعبه ماه مبارک رمضان امام سجاد علیه السلام امام حسن علیه السلام حضرت علی اکبر علیه السلام میلاد امام حسین علیه السلام میلاد حضرت مهدی علیه السلام حضرت ابالفضل العباس علیه السلام ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها پاسخ به احکام شرعی مشاوره از طریق اینترنت استخاره از طریق اینترنت تماس با ما قرآن (متن، ترجمه،فضیلت، تلاوت) مفاتیح الجنان کتابخانه الکترونیکی گنجینه صوتی پیوندها طراحی سایت هاستینگ ایران، ویندوز و لینوکس دیتاسنتر فن آوا سرور اختصاصی سرور ابری اشتراک مکانی colocation