بخش های کتاب
مقدمه1 - آغاز غذا با نام خدا2 - نمك قبل از غذا3 - شروع با سركه4 - شستن دست ها5 - كم خوردن و سلامت6 - كم خوردن و سبك بودن7 - ميانه روى در خوردن8 - سبك خوردن9 - پرخورى و هوشيارى10 - پرخورى11 - اشتها به غذا12 - سير بودن دائمى13 - حرام خوردن14 - غذاى داغ15 - در جمع خوردن16 - فوت كردن در ظرف غذا17 - توجه به مستمندان18 - شام شب19 - شتاب در خوردن20 - راه رفتن و خوردن21 - سبزى با غذا22 - غذاى ريخته شده در سفره23 - نوشيدن بين غذا24 - نوشيدن آب با غذاى چرب25 - آب سرد و غذاى گرم26 - زياد نوشيدن27 - جرعه جرعه نوشيدن28 - سر كشيدن آب29 - نوشيدن در ظرف ترك خورده30 - ايستاده نوشيدن31 - اسراف كردن32 - شكرگزارى بعد از غذا33 - نمك پس از غذا34 - خلال كردن35 - خلال نكردن36 - شستن دهان37 - مسواك كردن38 - استراحت پس از غذا39 - حمام كردن پس از غذا40 - دو توصيه ى مهم !41 - چهار توصيه مهم !و اما چند تذكر...